MasterAmp uudistaa K-Marketit Turussa

MasterAmp on ollut ylpeänä mukana uudistamassa useita K-Market -kauppoja Turussa. Viimeisimpien projektien joukossa ovat K-Market Portsa, K-Market Martinmylly ja K-Market Hanski. Näissä projekteissa MasterAmp toteutti kauppojen sähköasennukset varmistaen teknisen laadun ja energiatehokkuuden, kun taas suunnittelusta vastasi yhteistyökumppani.

 

K-Market Portsa

K-Market Portsa avattiin uudistettuna asiakkaille marraskuussa 2023. Kauppa oli suljettuna lähes kolme kuukautta ja koki täydellisen muodonmuutoksen. MasterAmp vastasi sähköjärjestelmien uusimisesta, mikä oli merkittävä osa kaupan energiatehokkuuden parantamisessa. Kaupan sähkölaitteet, valaistus ja kylmäjärjestelmät uusittiin, mikä vähensi energiankulutusta huomattavasti. Kauppias Jasper Wilenius kertoo: ”Remonttimme oli hyvin suunniteltu ja kaikki sujui kuten pitikin. Uusilla energiaa säästävillä ratkaisuilla kauppamme energiankulutus putoaa lähes 50 %.”

 

K-Market Martinmylly

K-Market Martinmylly avattiin uudistettuna maaliskuun alussa 2024. Uudistuksessa MasterAmpin asiantuntijat vastasivat sähköjärjestelmien modernisoinnista. Uudistuksen ansiosta kauppa tarjoaa nyt entistä laajemman valikoiman ja energiatehokkaat ratkaisut, jotka takaavat miellyttävän asiointikokemuksen asiakkaille. Kauppias Heli Nurmi kommentoi: ”Uudistus onnistui aikataulussa ja täytyy kyllä sanoa, että uskomattoman taitavia ammattilaisia tekee täällä ihmeitä joka päivä. Suuri kiitos heille kaikille!”

 

K-Market Hanski

K-Market Hanski avattiin uudistettuna kesäkuun puolivälissä 2024. Kuvassa näkyy MasterAmpin asentaja viimeistelemässä sähkökeskusta. Kuvaushetkellä kaupassa vallitsi vilkas työtahti, kun MasterAmpin asentaja keskittyi viimeistelemään sähkökeskusta. Kaikki olivat työn touhussa varmistaakseen, että avajaispäivänä kaikki on valmista. Kauppias Niina Puoskari kiittelee MasterAmpin tiimiä sujuvasta yhteistyöstä ja ammattitaidosta, joka mahdollisti onnistuneen uudistuksen.

 

MasterAmp – Luotettava Kumppani

MasterAmp on ylpeä saadessaan olla mukana näissä merkittävissä projekteissa ja tarjota korkealaatuisia sähköratkaisuja, jotka parantavat kauppojen toimivuutta ja energiatehokkuutta. Nämä projektit osoittavat MasterAmpin kyvyn toteuttaa suuria ja vaativia uudistuksia menestyksekkäästi. MasterAmpin tiimin asiantuntemus ja sitoutuminen laatuun ovat avainasemassa, kun rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa tulevaisuuden kauppoja.

Ota yhteyttä

Voit olla yhteydessä meihin oheisella lomakkeella tai suoraan alla olevilla yhteystiedoilla.

Marko Vuorenpää

marko.vuorenpaa@masteramp.fi

+358 40 085 0069

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Lähettämällä yhteystietosi, annat suostumuksesi tietojen käsittelyyn tietosuojailmoituksen mukaan.